Тролінг - Форум
Воскресенье, 22.06.2025, 16:51 | RSS
Полтавский карповый клуб
Главная | Тролінг - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Тролінг
МірекДата: Вторник, 23.02.2010, 15:08 | Сообщение # 1
Рыбак
Награды: 0
Статус: Offline
В кого є досвід ловлі хижої риби тролінгом, які лодки та двигуни при цьому використовуються, місця ловлі та приманки --- прошу писати сюди.

Добавлено (17.02.2010, 10:56)
---------------------------------------------
Ловлю тролінгом на р. Ворскла від Вакуленець до Півд моста, між селами Кунцево та Старі Санжари, а також виїзджаю в с.Кишеньки. Для цього використовую лодку ПВХ HARIUS 285S з двигуном Меркурі 3,3. В Кишеньках ловлю з орендованої Южанки. Ловля в основному на воблери.

Добавлено (23.02.2010, 15:08)
---------------------------------------------
Мабуть, нема з ким і поговорити про тролінг на Полтащині. Ех, перевелись тролінгісти!

Сообщение отредактировал Мірек - Вторник, 23.02.2010, 12:50

JamesДата: Вторник, 23.02.2010, 15:32 | Сообщение # 2

Я с удовольствием могу поговорить, но имею опыт только троллинга на вёслах:).

А от Вас хотелось бы узнать о результатах троллинга в черте города, да и на что смогли соблазнить запресингованую рыбу?

bulbatorДата: Вторник, 23.02.2010, 15:43 | Сообщение # 3

Quote (James)
но имею опыт только троллинга на вёслах:)

это "дорожка" ... вроде....как... (у меня опыт аналогичный smile )

правда я целенаправленно не "дорОжу"...а так ... переплывая с места на место.... на Ворскле 1 раз попалась "двушка" на салмовского "перча" (окрас под язика)

bg57Дата: Вторник, 23.02.2010, 23:45 | Сообщение # 4
Полковник
Quote (bulbator)
имею опыт только троллинга на вёслах:).

Quote (bulbator)
это "дорожка" ... вроде....как... (у меня опыт аналогичный ) правда я целенаправленно не "дорОжу"...а так ... переплывая с места на место.... на Ворскле

попадались от 200гр. до 4,5кг. самый уловистый джексон карась(ярко зеленый)

МірекДата: Четверг, 25.02.2010, 16:52 | Сообщение # 5
Рыбак
Quote (James)
А от Вас хотелось бы узнать о результатах троллинга в черте города, да и на что смогли соблазнить запресингованую рыбу?

В межах Полтави (Від дамби у Вакуленцях до Південного моста) в тому році непогано ловилась щука 0,7-1,2 кг на Джексоновський карась 7см і 9см стандартного окрасу(серебристий). В основному щука брала в районі Дублянщини (біля пляжу). Тролю цілеспрямовано, правда ще не розжився на ехолот, але в планах на цей рік . Мотор купив після однієї рибалки в Кишеньках, після якої тиждень боліли руки. Але найкращі улови в тому році в мене були в с. Старі Санжари (трохи нижче моста) на трьохсоставник Страйк Про серебристий з чорною спинкою та якийсь китайський воблер класу "Мінноу" розкраски під окуня. Нажаль на воблері нема назви а коробочка не збереглась. Підчас проводки спінінгом трохи подьоргував. Рибка чііплялась хоч і не велика, зате частенько. Хоч вид ловлі і називають "лінивим", зате дуже цікавий.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

"Полтавский карповый клуб" © 2006